Valen Borettslag

Valen Borettslag


KBBL Mino AS presenterer; Valen Borettslag på Skorpa i Kristiansund. 13 leiligheter med fantastisk beliggenhet ved sjøkanten!


I Valen borettslag vil du bo «midt i naturen – tett på byen». I det legger vi, at du vil bo tett på naturen i en bebyggelse som åpner seg mot sjø og utsikt. Samtidig er det kort vei
til byen, skolen, butikker og servicefasiliteter. Her vil barna trives og de voksne får frihet til å nyte livet, sport, fritidsaktiviteter og nærheten til byen.


I det første feltet på Skorpa, kan vi tilby moderne og praktiske boliger med gode uterom, tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Niels Torp AS. Det er stor variasjon i størrelsen og utformingen av boligene i Valen borettslag, så her er det noe for enhver smak. Leilighetene har mulighet for å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegg.


Arkitekten har ved plassering av boligene tatt hensyn til vær og vind og utnytter de flotte sol og utsiktsforholdene. Boligene vil derfor ha balkonger/markterrasser mot sør og /eller vest, noe som gir gode solforhold – samtidig som den flotte utsikten kan nytes. Det skal bygges flere naust på vestenden av Skorpa, og et av disse medfølger til Valen Borettslag.


12 SOLGT!


https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=152200537&q=valen&location=1.20015.20281&location=0.20015