Bjørsetsletta

BJØRSETSLETTA - Solvendt livskvalitet. Moderne eneboliger. Like ved sjøen, kun en kort spasertur til Molde sentrum.

Igangsettingstillatelse – BYGGINGEN STARTER NÅ! 2 SOLGT!


På Bjørsetsletta planlegges det oppført 3 eneboliger på en solrik utsiktstomt. Bjørsetsletta ligger vest i Molde i gang- og sykkelavstand til sentrum. Dette er en sjelden anledning til å flytte inn i en passe stor, innholdsrik og nøkkelferdig enebolig.

Boligene i prosjektet får et stilfullt og moderne utrykk. Videre vil boligene blant annet ha disse kvalitetene:
- Store vindusflater i 2. etasje som gir gode utsikts- og lysforhold
- Ekstra god takhøyde i 2. etasje
- Kjøkken fra Sigdal
- 4 soverom
- 2 bad
- Separat vaskerom
- Garasje med takterrasse
- Fin utsikt som varierer fra bolig til bolig

Velkommen til Bjørsetsletta!


Generell Orientering


Prosjektet består av 3 eneboliger på attraktiv tomt på Bjørset. Eneboligene er innholdsrike og går over 2 plan. Eneboligene leveres iht til vedlagte tegninger.

Felles tomt vil bli opparbeidet med asfalterte kjøre- og parkeringsareal og øvrig grøntareal. Deler av tomten mot øst ligger i et område med fornminne. Denne delen vil ikke bli bearbeidet.


Kjøkken


Kjøkken fra Sigdal type Fjell. Hvitevarer fra Siemens. Se bilder og illustrasjoner i prospekt.

Sigdal har kontor og show-room i Molde. Standard kjøkken leveres i gra utførelse. Det settes opp et kundemøte mellom boligkjøper og Sigdal, hvor kjøkkenleveransen blir gjennomgått, og hvor boligkjøper kan gjøre egne tilpasninger ut over standard leveranse.


Bad


Bad leveres med 30x30 flis i grå utførelse pa gulv med varmekabler. Vegger leveres med 30x30 hvit, slett flis. Himlingene leveres med takplater. Sma fliser i dusjgrube (for fall mot sluk).

På bad leveres baderomsinnredning fra Linn Bad - modell Sara el. tilsvarende med slette fronter, heldekkende vask og ett-greps blandebatteri, lysarmatur og speil.

Dusj med blandebatteri og dusjsett, nedsenket dusjgrube (90x90) i gulv og dusjdører i herdet glass montert på vegg. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel på bad


Oppvarming


Boligen leveres med stå lpipe og vedovn type Schiedel Curve 100 S el. tilsvarende.

Varmekabler i gulv pa bad, vaskerom og i yttergang. Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Varmepumpe, luft til luft, kan leveres mot tillegg i pris.


Garasje/Parkering


Alle boligene leveres med garasje. I tillegg vil boligene ha 1 biloppstillingsplass på felles tomt.


Tomten


Tomten vil disponeres iht seksjoneringsbegjæring og iht sameievedtekter som sameiet vedtar etter overtakelse av boligene. I seksjoneringsbegjæringen vil det bli lagt opp til at tomten disponeres felles.

Tomten opparbeides iht vedlagt situasjonsplan og utomhusplan. Det tas forbehold om mindre avvik i opparbeidelsen av tomten iht situasjonsplan og utomhusplan. Dette gjelder særlig i angitte kotehøyder i situasjonsplan.

Deler av tomten mot øst ligger i et område med fornminne. Denne delen vil ikke bli bearbeidet.


Ferdigstillelse


Det ble gitt igangsettelsestillatelse for grunnarbeid, VA- anlegg, veg, flomvern og murer datert 24.11.2020.

Igangsettelsestillatelse for resten av tiltaket ble gitt 16.12.2020. Tilgjengelige boliger er planlagt ferdigstilt Q1 2021/

Q2 2022.


Når forbeholdene er avklart, bygges husene fortløpende når de er solgt. Det er estimert byggetid pa ca. 10-14 måneder fra byggestart. Dette gjelder ikke som bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. Det er alltid knyttet en viss usikkerhet til fremdrift og gjennomføring av byggeprosjekter.

På denne bakgrunn vil selger fastsette en endelig overtagelsesdato når man har sikkerhet for når dette kan skje. Overtagelsesmåned vil bli meddelt med ca. 3 måneders varsel fra selger. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig senest 4 uker før overtagelse. Denne datoen gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Oversitting av denne datoen vil medføre dagmulkt.

Boligene skal leveres i byggrengjort og ryddet stand.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1506
Gårdsnr: 23
Bruksnr: 505


2 SOLGT!


https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=205160002&is_new_property=true&location=1.20015.20280&property_type=1&sort=PUBLISHED_DESC