Bruhagen Park -Felt I

BRUHAGEN PARK - Solvendt livskvalitet. Moderne, romslige 3-roms leiligheter i Bruhagen sentrum. Like ved vannkanten, kun noen få skritt til alle fasiliteter. 15 av 16 solgt!


16 av 16 SOLGT! UTSOLGT!


Bruhagen Park er et solvendt og moderne leilighetsprosjekt i Bruhagen sentrum med høy standard, hvor fokuset er satt på livskvalitet og tilgjengelighet. Her skal man slippe å tenke på snømåking, plenklipping og vedlikehold av bygningsmasse. Heller ingen bratte bakker og skrenter som må bestiges vinterstid.


Prosjektet består av totalt 16 leiligheter fordelt på 3 bygg med hhv 4 og 6 leiligheter i hvert bygg. Prosjektet skal bygges på "skoletomta" på Bruhagen, og har i så måte en unik beliggenhet hva nærhet og tilkomst til kommunale tjenester angår.


Leiligheter i 1. etasje og uteområdet/tilkomst er universelt utformet. Det er avsatt plass til framtidig plattformheis (bygg 1 og 2) slik at også tilkomst til leiligheter i 2. etasje kan universelt utformes. I bygg 3 (6-mannsbolig) vil derimot plattformheis leveres. Prosjektet kan tilrettelegges for husbankfinansiering.

Carport/parkering


Egen parkeringsplass og gjesteparkering, samt mulighet for å kjøpe carport iht prisliste.


Innhold


Se plantegning for hver enkelt leilighet. Oppgitt areal (BRA) er alt areal innenfor yttervegger i hver leilighet, i tillegg kommer areal for sportsbod (5 m2) og veranda (ca 15 m2), som også vil inngå i arealet til hver enkelt leilighet. I bygg 3 (6-mannsbolig) vil det bli montert plattformheis. I de øvrige byggene kan denne leveres på bestilling, pris på forespørsel.STANDARD


Utvendig


Boligene leveres med royalimpregnert kledning, innslag med fasadeplater hvor dette er vist. Vinduer er kledd utvendig med aluminium. Minimalt med vedlikehold.

Oppholdsrom


Alle vegger og himling i oppholdsrom leveres med slette overflater malt i standard farge. I leveransen er det tatt høyde for en farge på vegger og en i himling. På gulv leveres hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett fra Kährs/Boen.

Bad


Keramiske fliser, varmekabel på gulv i 2. etasje, i 1. etasje leveres varmepumpe med vannbåren gulvvarme, baderomsplater på vegg. Innredning iht tegning.

Kjøkken


Kjøkkeninnredning leveres fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Miele. Se egen tegning.

Noen valg kan påvirkes av kjøper, ekstrakostnad må da påregnes.


Oppvarming


Leiligheter i 1. etasje vil få varmepumpe med vannbåren gulvvarme i rommene stue/kjøkken, bad, vindfang og gang. Leiligheter i 2. etasje vil bli utstyrt med pipe og peisovn, samt varmekabel på bad.


Beliggenhet


Beliggende på tomten hvor tidligere Bruvoll skole stod. Dette er en solrik og meget sentral eiendom. Umiddelbar nærhet til kjøpesenter (Knutepunktet), matbutikker og kommunale tjenester, samt legesenter og tannlege. Gangavstand til barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kulturskole etc.


Felleskostnader inkluderer


Forsikring av bygg, plenklipp, brøyting og avsetning til utvendig vedlikehold.


Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 1554

Gårdsnr: 53
Bruksnr: 205


Fremdrift


Oppstart 4. kvartal 2020


Ferdigstillelse


Innflytting fra 4. kvartal 2021https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=162945933&sort=PUBLISHED_DESC&location=1.20015.20307